• +30 693 6116430
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΛΑΤΖΗΝΙΩΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ELMECON

https://www.elmecon.gr

Λεωφόρος Κνωσσού 92Β Ηράκλειο Κρήτης Τ.Κ.: 71306

+30 2810 360537

+30 6944844645

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η εταιρεία «Elmecon» δραστηριοποιείται στους τομείς του Facility Management και των Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων. Βασιζόμενη στην εμπειρία που αποκομίστηκε από την κατασκευή Φ/Β Σταθμών είναι μια από τις  ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες σε υπηρεσίες διαχείρισης, συντήρησης και βελτίωσης Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων.

Διαρκής στόχος της εταιρείας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης και συντήρησης ηλεκτρομηχανολογικών έργων και εγκαταστάσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους και πολυπλοκότητας.

Οι στρατηγικοί άξονες πάνω στους οποίους κινείται η φιλοσοφία της εταιρείας είναι:

  • Η ανάπτυξη μεθόδων Facility Management  παρέχοντας ανταγωνιστικές προτάσεις χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα των υπηρεσιών
  • Η Ταχύτατη Υιοθέτηση και Χρήση νέων Τεχνολογιών
  • Η Σύναψη Νέων συνεργασιών με κυρίαρχες εταιρείες
  • Η Ικανοποίηση πελατών και τελικών χρηστών από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

H εταιρεία παρέχει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών υπηρεσιών. Μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της και σε συνεργασία με καταξιωμένους μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων, είναι σε θέση να υποστηρίξει όλα τα στάδια του κύκλου ζωής ενός τεχνικού έργου. Από την αρχική έρευνα και σχεδιασμό μέχρι την ολοκλήρωση του έργου, είμαστε δίπλα στον επενδυτή για να εξασφαλίσουμε ότι οι προδιαγραφές που τέθηκαν τηρήθηκαν στο 100%.

Επίσης, σε συνεργασία με την K.C. HELLAS (ΚΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Α.Ε.), σύμφωνα με τη διαπίστευσή της από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), αρ. πιστοποιητικού 126-3, μπορεί να προβεί στον έλεγχο και την έκδοση πιστοποιητικού καταλληλότητας των πάσης φύσεως μηχανημάτων σας.

Ακόμα, έχοντας συνάψει σύμβαση συνεργασίας με την τεχνική Υπηρεσία της Εθνικής Τράπεζας, πραγματοποιεί ελέγχους και σύνταξη τεχνοοικονομικής εκτίμησης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού κάθε κατηγορίας

Στα πλαίσια της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενεργειακής βελτιστοποίησης κτιρίων και εγκαταστάσεων, η εταιρεία πιστοποιήθηκε από την KNX Greece και εντάχθηκε στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της.

Μέσω της KC Hellas, έχει λάβει πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 για την μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση και διαχείριση ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων και εγκαταστάσεων. 

 

 

 

© 2023 cretanenergycluster.gr All Rights Reserved. Powered by
Logo sm